Je to asi měsíc, kdy jsem natočila svůj první podcast pro úžasnou Péťu z Byla jsem sukně a její nový projekt POVÍDÁNÍ Z PRACOVNY. Když mě Péťa oslovila přes instagram, že rozjíždí další ze svých projektů, tentokrát v podobě podcastu o tvůrcích, byla jsem strašně mile překvapena, že napsala právě mně a měla jsem radost...Pak ale...

Já jsem se k tomu vlastně ani nechtěla vyjadřovat. Spíše vracet, když není co řešit. Opravdu není? Když mám v sobě tohle téma vyřešené. Mám ho vyřešené?

V červenci letošního roku jsem byla přes instagram oslovena BloggersRE k uskutečnění rozhovoru o tom, kdo jsem, co tvořím a jaké je mé poslání v tvorbě....I když se odpověď na první otázku mění s mým vnitřním poznáváním a růstem, jednala jsem jako vždy pocitově a odpověď zněla: ,,Bude to pro mne obrovská radost a pocta!"

Nejsem jeden z těch tabulkových typů, který dělá vše podle tabulek a návodů. Naopak se řídím svou vlastní intuicí. Příroda má však svá pravidla, která respektuji, protože kameny dokážou nejen pomoci, ale i ublížit.